• Add description, images, menus and links to your mega menu

 • A column with no settings can be used as a spacer

 • Link to your collections, sales and even external links

 • Add up to five columns

 • Prodaja u Srbiji

  Hvala na interesovanju za naše proizvode!

  Perun moto je firma iz Beograda. Dizajn, testiranje i proizvodnja se obavljaju u našoj radionici u Beogradu. Firma je registrovana kao preduzetnička radnja od 21. januara 2015. godine, matični broj firme je 63733423 a PIB je 108830783, u sistemu PDV-a smo.

  Sopstvene proizvode prodajemo preko www.perunmoto.com za ceo svet osim EU, a preko www.perunmoto.eu za teritoriju EU. Isporuku za inostranstvo vršimo preko DHL-a ili Pošte.

  Mala smo firma, administrativni kapaciteti su nam ograničeni i za Srbiju NEMAMO MALOPRODAJU, ni kao fizičku radnju ni kao internet prodaju. Srbija je malo tržište za naše proizvode a mi smo usmereni na izvoz, pa nam je komplikovano ili neisplativo da imamo prijavljenu maloprodaju, fiskalnu kasu i ostalo. 

  S druge strane, ponosni smo na to da poslujemo u potpunosti u skladu sa svim zakonima i propisima. Uredno vodimo knjige, prijavljujemo sve prihode i doprinosimo budžetu Republike Srbije tako što plaćamo sve pripadajuće poreze i ostale dažbine, što su svi zaposleni uredno prijavljeni i td.

  Iz tih razloga, svoje proizvode ne prodajemo "na crno" ili za gotovinu. 

  Kako rezidenti da kupe neki od naših proizvoda?

  A opet, želimo da izađemo u susret malobrojnim interesentima za naše proizvode, koji žive u Srbiji. U skladu sa tim, ako vas zanima neki od naših proizvoda, pogledajte da li je dostupan na www.perunmoto.com.  Ukoliko jeste, to znači da ga imamo na stanju u Beogradu. Cena koja je navedena na www.perunmoto.com je eksportna cena u USD (PDV se ne obračunava na robu koja se izvozi). Za rezidente, na te eksportne cene (u RSD protivvrednosti na dan fakturisanja) odobravamo 25% popusta. Pa na tu cenu obračunavamo 20% PDV-a i to je konačna cena. 

  Robu možete naručiti tako što ćete poslati email na nikola@perunmoto.com, navedite šifre proizvoda koji vas zanimaju (navedena na stranici proizvoda, iznad naziva proizvoda, u formatu GP-000xx) i navedite svoje podatke (ime, prezime, adresa i broj telefona). Na e-mail ćemo odgovoriti u najkraćem mogućem roku, ali ne zamerite ukoliko to bude i do 48 sati. Komunikacija se obavlja isključivo preko e-mail-a. 

  Nakon što vas kontaktiramo i potvrdimo porudžbinu, poslaćemo na e-mail fiskalizovanu fakturu i uputstva za uplatu na naš račun. 

  Nakon evidentiranja uplate, robu šaljemo Post Express-om, o trošku primaoca.